Восток манить своєю таємничістю, завораживает запахами благовоний і спецій, дурманит ізобілієм пряних ароматів. Масала - це пряний чай. Попробувавши його вперше Ви можете відчути невигідний смак, але розпробувавши навсегда залишитеся в пікантному плені. Екзотичне поєднання східних страв з чорним чаєм і гарячим молоком прийдеться за смаком багатьом любителям чая і шанувальникам чайної культури. В Індії чай масала - це національний напіток, його різноманітні рецепти передаються з покоління в покоління. Підмічено, що міцна заварка цього чаю може зменшити жару і перебити почуття голоду.
У складі чорного чая Basilur Masala зі Східної колекції входять такі спеції та приправи: гвоздика, імбір, кардамон, кориця, мускатний орех і перец. Чорний перець і мускатний орех надають бодрящий ефект. Гвоздика і кардамон - добре освежают мысли, имбирь - придает остроту вкуса, поэтому черным чаем со специями можно смело заменить кофепитие сутра. Часте пиття чайної маси також нормалізує обмін речовин, покращує харчові процеси, підвищує тонус, сприяє лікуванню та профілактиці простудних захворювань, покращує настрій.
Склад чая: Чорний цейлонський листовий чай, кардамон, гвоздика, кориця, імбір, мускатний орех і перец
Спосіб приготування:1 чайна ложка заварити на чашку води 90-95 °C, тримати 3-5 хвилин, рекомендується додавати гаряче молоко