Склад: кора дерева Лапачо
Спосіб заварювання: 3 ч.л. заварювання на 300 мл. гарячої води, дати настоятися 5-7 хвилин
Лапачо - це вічнозелене дерево, рожеве з квітами. Відомо майже 100 видів дерев лапачо, але лише небагато з них дають кору високої якості, придатну для вживання у вигляді чаю, і тільки дуже кваліфіковані збирачі цього чаю можуть визначити різницю. Лапачо також відомий під португальською назвою Pau D'Arco, і під племінними назвами, такими як Taheebo та Ipe Roxo.
Корінні індіанці Бразилії, північної частини Аргентини, Парагваю, Болівії та інших американських країн використовували лапачо з лікувальною метою протягом тисячоліть. Чай Лапач також називають "чаєм інків". Цей трав'яний чай надзвичайно популярний у країнах Південної Америки, і має низку корисних для здоров'я властивостей. Для виробництва чаю вживається внутрішня кора дерева. Це трав'яний чай не містить кофеїну, і він багатий на вітаміни і мінерали, які допомагають зберегти здоров'я і життєву силу. Чай Лапачо, наприклад, містить залізо, кальцій, магній, марганець, йод, бор та барій.
Чай | |
Популярні чаї | Лапачо |
Сорт чаю | Лапачо |
Вага чаю, г | 50 |
Упаковка чаю | Тришаровий пакет із кліпсою |
Країна виробництва чаю | Німеччина |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | Світ Чаю |
Аромат чаю | Натуральний |
Категорія листа | Зкручений |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Китайський |