Для приготування цього зеленого чаю використовують урожай першого травневого збирання. Листочки підсмажують і перемішують на протвинях, внаслідок посиленого тертя світло-оливкові чаїнки стають плоскими. Настій має гіркий смак і специфічний аромат, шанований знавцями зеленого чаю. Заварювати 2-3 хв..
Особливо великий зрілий чайний лист пройшов усі етапи обробки чайного листа: зав'ялювання, поздовжнє скручування, повна ферментація та сушіння. При заварюванні дає ароматний, свіжий напій із багатими фруктовими нотами, який не залишить байдужими справжніх цінителів добре ферментованого чаю. Заварю..
Чорний чай з додаванням пелюсток китайської садової гвоздики, ягід екзотичного чагарника гон-кві та солодкого кореня дерези. Прекрасно тонізує, посилює циркуляцію крові, покращує обмін речовин. Має імуномоделюючий вплив, сприятливо впливає на організм...
Вишуканий чорний чай з лавандою, квітками та бутонами жовтої хризантеми, імбиром і маслом бергамоту. При заварюванні отримуємо освіжаючий напій з ніжними нотками лаванди та ароматом бергамоту.
Лаванда - це рослина, відома в усьому світі. Ще за часів Античності лаванду використовували в лікарськ..
Чай keemun - класичний чорний чай, один з відомих та шанованих видів чорного чаю з вираженим чайним ароматом. Особлива обробка листа дозволяє отримати міцний освіжаючий настій темно-бурштинового кольору з яскравим квітковим ароматом і ніжним медовим смаком. Заварювати 6 хвилин за температури води ..
Чорний китайський чай найвищої якості. Збирання врожаю відбувається з квітня по листопад. Поступово скручений крупнолистовий чай дає при заварюванні міцний і тонізуючий настій з насиченим "пряним" смаком і медово-коричневим кольором настою. Заварювати 5 хвилин за температури води 95 градусів...
Плантація ПОТОТУВА (POTHOTUWA) розташована на південних передгір'ях острова Цейлон у чайному регіоні Рухуна. Розкішні чайні сади ростуть у найкращому місці для теплого, вологого клімату з частими тропічними зливами, які сприяють швидкому зростанню великих, довгих багатих на хлорофіл чайного листя. ..
Плантація ЛУМБІНІ (LUMBINI) – це мальовничий чайний сад, що знаходиться на висоті 1800 футів у чайному регіоні Рухуна, дуже близько розташований до заповідника Sinharajah. Теплий, тропічний клімат та рясні дощі дозволяють рости чайним кущам дуже швидко. Чайні листи виростають великими та м'ясистими..
Історія плантації АДАВАТ (ADAWATTE) починається з кінця 19 століття, з самого початку зародження чайного виробництва на острові Цейлон. Чайні сади розташовані в чайному регіоні Ува, на східному високогір'ї Шрі-Ланки. Це найкраще місце для продування сухих спокусливих вітрів південно-західного мусон..
Чорний чай Basilur Східна чарівність із Східної колекції - це класичний чорний листовий чай FВOP без добавок та ароматизаторів. У маркуванні чаю буква "F" вказує на типси, що містяться в чаї - нерозпустилися верхні бруньки на чайному кущі, які надають напою витончений медовий смак і делікатну тер..
Чорний чай Basilur Перський Граф Грей зі Східної колекції - це оригінальне поєднання цейлонського чаю преміум-класу та натуральних есенцій бергамоту та мандарину. Смак такого напою підкорить вас із першого ковтка. Приємна терпкість бергамота і ніжна насолода мандарину принесуть смак і аромат яскрав..
Чорний чай TM Basilur Особливий острів – це чорний чай преміум класу.
Особливий острів - цейлонський чорний середньолистовий чай з маркуванням чайного листа FFEXSP1 і з додаванням типс (нирок).
Назва чаю говорить сама за себе. Це перший збір цейлонського чаю пре..
Морозное утро ТМ Basilur - це чорний ароматний цейлонський чай з маркуванням листа ОР (Оранж Пеко). Такий чай наповнить теплом і спокійним ваше втро і стане чудовим супутником протягом дня.
Оранж Пеко - це верхні чайні листики, які щільно скручені в трубочки. Саме за рахунок та..
Чай це аромат та насолода нового дня! Для кожного він свій... Такий ароматний, смачний, гарячий і потаємний особливо в холодну пору року. Подивися у вікно, там чекає тебе чарівність морозного дня, білих далі, залитих яскравим сяйвом сонячних променів, що пробиваються. Коли на вулиці яскрава, з..
Чорний чай Морозний день ТМ Basilur із колекції Подарункова - це зимовий чай із приємною кислинкою!
Протягом дня нам теж потрібний заряд бадьорості та зібраності, але не завжди кава підходить для цього. Пропонуємо вам скуштувати цей чудовий чай. Морозний день - це чорний чай зі..
Схід манить своєю таємничістю, заворожує запахами пахощів та спецій, дурманить достатком пряних ароматів. Масала – це пряний чай. Спробувавши його вперше, Ви можете відчути незвичний смак, але розкуштувавши, назавжди залишитеся в пікантному полоні. Екзотичне поєднання східних спецій з чорним ч..
Напевно всі чули про казки Шахерезади або "Книгу тисячі та однієї ночі". Це дивовижні історії та мудрі поради, розповідь про незліченні східні багатства, про прекрасні сади та палаци часів перського царя Шахріяра. Цікаві розповіді поєднують у собі сплетення фантастичних та реальних сюжетів, див..
Золотий острів ТМ Basilur – це чорний цейлонський чай з маркуванням OP1.
Оранж Пеко - це верхні чайні листочки, які щільно скручені в трубочки. Саме за рахунок такого скручування кожен чайний листочок віддає максимальну кількість ароматичних олій. Сама назва Оранж Пеко не має ж..
Золотий Подарунок ТМ Basilur - це оригінальне смакове поєднання, яке робить цей чай незабутнім і неповторним.
Чай – це чудовий подарунок. Серед різноманітності TM Basilur ви зможете знайти чайний букет на будь-який захід для будь-якої людини.
Ми представляємо ва..
Чорний чай Basilur Золотий півмісяць зі Східної колекції – це чорний цейлонський листовий чай Pekoe. У давнину західні торговці користувалися терміном "Пеко" для вказівки листка, що не розпустився, чайної нирки і пари листочків, що знаходяться під нею. На сьогодні це визначення використовують д..
Чорний чай Basilur Зимовий з колекції Чотири сезони - це чай з журавлинними ягодами, що поєднує в собі приємну терпкість сонячного цейлонського чаю і легку кислотність соковитих ягід. Журавлина - багате джерело вітамінів та антиоксидантів, піднімає імунітет і застосовується для лікування та проф..
Чорний чай Basilur Асорті з колекції Чарівні фрукти – це чудова добірка з чотирьох різновидів чорного цейлонського фруктового чаю з додаванням полуниці та ківі, малини та шипшини, манго та ананаса, черешні. Якщо Ви ще не куштували чай Basilur або хочете визначитися зі смаком улюбленого фруктовог..
Високогірний острів ТМ Basilur - це суміш чорного високогірного та середньогірського цейлонського чаю з маркуванням OP1.
Оранж Пеко - це верхні чайні листочки, які щільно скручені в трубочки. Саме за рахунок такого скручування кожен чайний листочок віддає максимальну кількість а..
Чай "Дянь Хон Конфу" / Dian Hong Kung Fu
Для приготування цього знаменитого червоного чаю з провінції Yunnan нирки та листя з великолистних чайних дерев добре скручують та ферментують. Напій має витончений аромат, з яскраво вираженим чайним букетом. Смак оксамитовий напій, з відтінком чорносливу..
Крупнолистовий червоний чай. Добірні, цілісні листки скручені вздовж, добре ферментовані та підв'ялені. Головний секрет виробництва такого чаю – особлива культивація чайних дерев. Тонкий фруктовий аромат з легкою терпкістю та тривалим солодким післясмаком - результат творчості багатьох поколінь ма..
Зібраний зі старих чайних дерев із села Крижаний Острів у провінції Юньнань. Настій добірного великого листя яскравий, густий, кольору темного рубіна. Виражений смак чорносливу, волоського горіха...
Улун Да Хун Пао, також відомий під назвою Великий червоний халат. Рідкісний сорт китайських улунів, що росте в північній частині провінції Fujian (Фуцзянь) на горі Вуйї. Для приготування чаю Улун Да Хун Пао використовується добірне, велике і соковите листя, поздовжньо скручене, що характерно для в..
За старих часів пуер ферментувався під час транспортування та передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту та скороченням часу доставки, він перестав встигати дозрівати до потрібного рівня. Тому, у 70-ті роки 20 століття, було придумано технологію прискорено..
Споживчі характеристики пуера – це землянистий, з різними нюансами смак, темний янтарний колір настою та чистий аромат. Проблему земляного смаку та злегка прілого запаху на батьківщині пуера вирішили давно – поєднанням його із сирою цедрою мандарину, грейпфруту чи памело. Миттєве сушіння в печі - ..
Пуер - пост-ферментований чай, який пройшов глибоку (традиційну або прискорену ферментацію), що передбачає трансформацію його в продукт відмінний від звичайного чорного чаю за його хімічним складом та корисними властивостями.
Проблему земляного смаку та злегка прілою запаху на батьків..
Бінг-ча - пуер у формі круглого плоского диска-коржика розміром від 100 г до кількох кілограмів. Найбільш поширена вага – 1 дзін (близько 500 г). Можуть бути подарункові варіанти у формі старовинної монети або диска з тисненням, але у будь-якому випадку форма диска зберігається.
Пуер - пост-фер..
Чжуан-ча – пуер спресований у формі цегли – найпоширеніший спосіб зберігання та транспортування пуеру в давнину, оскільки це була найзручніша форма при транспортуванні в торгових кінних караванах.
За старих часів пуер ферментувався під час транспортування та передпродажного зберігання..
Китайський пуер високої якості із молочним смаком. Звичний смак пуеру в поєднанні з м'яким ароматом молока надасть незабутній смак улюбленому чаю.
Спосіб заварювання:1-2 чайні ложки чаю на чашку. Залити фільтрованою кип'яченою водою, температурою 95 градусів, дати настоятися протягом 4-5 хвилин..
Чай, для виготовлення якого відбирають дуже маленькі та ніжні листочки смарагдового кольору. Темно-зелений настій має гіркуватий смак. При регулярному вживанні дає життєву силу та довголіття. Заварювати 4-6 хвилин за температури води 85 градусів...
Витримка 30 років
За старих часів пуер ферментувався під час транспортування та передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту та скороченням часу доставки, він перестав встигати дозрівати до потрібного рівня. Тому, у роки 20 століття, було придум..
Витримка 30 років
За старих часів пуер ферментувався під час транспортування та передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту та скороченням часу доставки, він перестав встигати дозрівати до потрібного рівня. Тому, у роки 20 століття, було придум..
Витримка 30 років
За старих часів пуер ферментувався під час транспортування та передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту та скороченням часу доставки, він перестав встигати дозрівати до потрібного рівня. Тому, у роки 20 століття, було приду..
Витримка 5 років.
Чай виготовляють із бруньок та листя чайних дерев, зібраних у китайській провінції Юньнань.
Пуер – китайський постферментований чай родом із провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пу ер вважається краще. Згодом якість пу ера стає тільки к..
Витримка 5 років.
Пуер – китайський постферментований чай родом із провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пу ер вважається краще. Згодом якість пу ера стає тільки кращою, на відміну від інших видів чаю, які, як правило, згодом втрачають свою користь та сма..
Витримка 5 років.
ШЕН Пу Ер витриманий NORMAL "Кубик" виготовляють з молодого зеленого чайного листя.
Пуер – китайський постферментований чай родом із провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пу ер вважається краще. Згодом якість пу ера стає тільки кращою,..
Витримка 5 років
Пу ер – китайський постферментований чай родом із провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пу ер вважається краще. Згодом якість пу ера стає тільки кращою, на відміну від інших видів чаю, які, як правило, згодом втрачають свою користь та смак..
Щодня приносить радісні моменти. І щоб зробити їх приємнішими, ми наповнюємо себе і оточуючих позитивними емоціями. Комусь для повноти відчуттів треба підкорити Еверест. Але частіше достатньо насолодитися смачною їжею та напоями у спокійній атмосфері умиротворення та щастя з гарною компанією. ..
Ароматна фруктова суміш з журавлиною, вишнею, шматочками полуниці, яблука, гібіскусом та ароматизаторами: ягоди та вершки. Суміш містить високоякісні компоненти, вироблена в Німеччині.
Журавлина - дикоросла ягода, яка є справжнім джерелом вітамінів і мікроелементів. У ній містяться вітаміни г..
Подарунковий набір міні. У набір входить класичний аргентинський мате вагою 250 грам, калабас та бомбардування у подарунковій упаковці. Цей сорт мате підійде насамперед новачкам...
Якщо ви шукаєте ідеальний подарунок, то чайний подарунковий набір колекції Чотири сезони підходить під ваші параметри. Різноманітність уподобань приємно здивує власника презенту.
До складу набору входять такі чаї, як Зимовий, Весняний, Літній, Осінній. Кожен із цих чаїв уосо..
Якщо ви шукаєте ідеальний подарунок, то чайний подарунковий набір підходить під ваші параметри.
Пропонуємо вам чудовий Подарунковий набір пакетованої колекції Лист Цейлону. У красивій упаковці ви знайдете 4 види класичних чорних та зелених чаїв. Особливістю цього подарункового наб..
Напівферментований чай оолонг(улун) з кумкватом, фруктом Монаха та лимонною травою. При заварюванні отримуємо настій з яскравим ароматом бергамота та післясмаком екзотичних фруктів.
..