Кошик порожній!
Чорний китайський чай із вмістом чайної бруньки та квітками амаранту.
Золотий в'язаний чай з провінції Дзжедзян з вмістом амаранту що має кисло-солодкий присмак і медово-трав'яний аромат.
Спосіб заварювання: Важливо використовувати скляний посуд. Ємність слід попередньо обдати кип'ятком, після чого залити в неї 150 мл води, температура якої 85-95 ° С, і опустити туди бутон. Через 3-4 хвилини квітка розкриється повністю і можна розпочинати чаювання. Особливі умови: заварювати можна до 4 разів.
Чай | |
Сорт чаю | Чорний чай |
Вага чаю, г | 500 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Добавки | Квіти |
Виробник чаю | Osmantus |
Категорія листа | В'язаний |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Китайський |