Білий чай Білий півонія, також відомий під назвою Пай Му Дань або Бай Му Дань, - легендарний китайський білий чай. До складу входять закриті чайні бруньки, а також два верхні листочки, що збирають ранньою весною в провінції Фуцзянь. Свіжозібраний лист підсушують на сонці, внаслідок чого відбувається природний процес окислення, який і дає чаю м'який смак.
Настій чаю світло-золотий.
Аромат - квітково-фруктовий з нотками солодкої дині та приємним, злегка терпким післясмаком.
Білий чай Білий Півонія чудово підійде тим, хто тільки починає знайомство з білим чаєм.
Спосіб заварювання: на 250 мл візьміть 2 чайні ложки чаю, залийте водою температури 80-85 градусів, дайте настоятися 4 хвилини для першого заварювання і 5 хвилин для повторного заварювання.
Чай | |
Популярні чаї | Елітний чай |
Сорт чаю | Білий чай |
Вага чаю, г | 250 |
Упаковка чаю | Тришаровий пакет із кліпсою |
Країна виробництва чаю | Німеччина |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | Світ Чаю |
Аромат чаю | Натуральний |
Категорія листа | Листовий |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Китайський |