Улун (оолонг) – напівферментований чай, що займає проміжне положення між зеленим та червоним (чорним) чаєм. Це один із найзнаменитіших чаїв Китаю, його вирощували ченці ще за правління династії Тан (VII—IX століття).
Процес виробництва
Найкращий улун збирається вручну в зимові та весняні місяці на південному сході Китаю та Тайваню. На відміну від чорних/червоних чаїв, улун (оолонг) ферментується лише частково, що є найбільш складним та трудомістким методом обробки чаю. Також дуже важливим є час збору листа, лист не повинен бути дуже молодим, він повинен увійти в пік своєї зрілості, а обробка повинна початися відразу ж після збору. Спочатку листя сушать під прямим сонячним промінням, а потім злегка струшують у бамбукових кошиках, щоб злегка надламати краї листя. Це робиться для того, щоб запустити процес ферментації. Далі листя сушать на повітрі в тіні, поки поверхня листа не починає злегка жовтіти. Струшування та сушіння повторюють кілька разів. Як тільки лист починає набувати необхідний колір, що свідчить про рівень ферментації, який варіюється в залежності від типу улуна, процес ферментації зупиняють шляхом прожарювання на високих температурах. Через високу температуру прожарювання, чай улун (оолонг) містить менше вологи та має більш тривалий термін зберігання, ніж зелений чай.
Хто є хто ітайської провінції Фуцзянь, отримав свою назву від місцевості прои Давайте поговоримо про історію Сан. Обладает насищенным сюжетом имы нотки сухофруктов, цветов, дыма и хвои. Давайте подивимося, про що була історія. Ось історія.
Улун Шуй Сянь - один з найбільш популярних с..
Чай Улун Те Гуань Инь Світ Чаю - оригинальный китайский чай улун Те Гуань Инь с характерным свежим ароматом с нотками цветов, не ароматизированный.
Чай оолонг Те Гуань Инь, как и другие улуны, относится к полу-ферментированным чаям, т.е. находится посредине между высоко ферментированными черн..
Улун Да Хун Пао, також відомий під назвою Великий червоний халат. Рідкісний сорт китайських улунів, що росте в північній частині провінції Fujian (Фуцзянь) на горі Вуйї. Для приготування чаю Улун Да Хун Пао використовується добірне, велике і соковите листя, поздовжньо скручене, що характерно для в..
Класичний напівферментований китайський чай оолонг, зібраний у провінції Фудзянь. При заварюванні отримуємо настій світло-зеленого кольору з легким медовим присмаком.
Старий артикул ts_30820..
Вишуканий напівферментований китайський чай оолонг, зібраний у провінції Фудзянь. Настій золотаво-зеленого кольору має легкий фруктовий аромат. Чай з багатогранним смаком і безліччю відтінків, що поступово розкриваються під час чаювання...
Цей напівферментований чай (оолонг) приготовлений з чайного листа, що набрав повної сили, щільно скрученого з додаванням квітів османтуса (гуей хуа). Запашні, ніжно-солодкі квіти надають цьому досить терпкому і міцному чаю надзвичайно приємний солодкуватий аромат.
Спосіб заварювання
Ві..
Унікальний чай, відомий своїм природним м’яким кремовим смаком та ніжним вершковим ароматом завдяки особливому методу вирощування та процесу обробки.
..
Унікальний оолонг з натуральним кавово-карамельним відтінком аромату, який має, на думку китайців, м'який заспокійливо-розслаблюючий ефект, і рекомендований людям розумової праці, схильним до частих стресів. ..
Напівферментований китайський чай (оолонг). Обробка дуже великого чайного листа завершується унікальним етапом - женьшеневим напиленням. Чай має сильний медовий аромат. Дає насичений настій з багатим смаком, що запам'ятовується, і залишає такий же приємний післясмак.
Спосіб заварювання
5 г..
Неповторний напівферментований високогірний кенійський чай із підвищеним вмістом активних речовин. Має оригінальний насичений смак та різкий, яскравий аромат.
Один із способів заварювання оолонгів:
Порція: чайна ложка чаю на 350 мл і ще одна додаткова - на чайник.
Час заварювання: 3-5 хви..
Вишуканий ароматний оолонг із унікальним медовим відтінком аромату. У китайській медицині використовується як седативний (заспокійливий) засіб і рекомендований людям розумової праці...
Напівферментований високоякісний чай, виготовлений за особливою технологією. Збирається навесні та восени в китайських провінціях Фудзянь, Тайвань та Гуандун. При заварюванні отримуємо насичений настій із яскравим молочним ароматом та смаком чаю з молоком...
Китайський чай "Женьшеневий оолонг" з о.Тайвань в обсипці з меленого кореня женьшеню. Має вишуканий аромат із квітковими нотками, солодкий смак та тривалий присмак.
..
Найвідоміший сорт китайського чаю, що вирощується на кам'яних схилах гори Уї. Завдяки довгому повільному обсмаженню на відкритому вогні чай набуває прекрасного балансу між м'якістю та пікантністю, між квітковими та шоколадно-печеними нотками...
Знаменитий китайський улун, що росте у північній частині провінції Fujian. Має добірне, велике і соковите листя, поздовжньо скручене і ферментоване. Колір настою - каштановий із соковитим бурштиновим відтінком. Смак - насичений і міцний, без зайвої терпкості, з довгим оксамитовим смаком. Чай сприя..
Крупнолистовий китайський чай оолонг вищого ґатунку з додаванням ягід годжі та шматочків полуниці. Яскравий насичений настій із приємним смаком та дивовижним ароматом ягід годжі...
Китайський оолонг (улун) – елітний сорт чаю. Дає світло-зелений настій з оливковим відтінком та ніжний аромат свіжої зелені з тонкими нотками ароматного бузку. Можна заварювати 2-3 рази протоками до 30-40 секунд. Кожен настій дає нові відтінки смаку...
Китайський чай "Молочний оолонг" з о.Тайвань. Відомий унікальною технологією напівферментації. Має квітково-молочний аромат та фруктовий смак. Наділений корисними властивостями як чорного, так і зеленого чаю. ..
Напівферментований китайський чай улун високої якості з додаванням натурального екстракту женьшеню. Чай спресований у щільні округлі чаїнки у вигляді камінчиків. При заварюванні отримуємо настій зеленувато-жовтого кольору із стійким солодким післясмаком...
Натуральний улун із цільними бутонами жасмину. Чистий золотисто-оливковий настій має характерний насичений смак та доповнений чудовим жасминовим ароматом...
"Ті Гуань Інь" - ідеальний спосіб розпочати ваш день. Одна чашка високоякісного зеленого чаю подарує вам енергію, зробить пробудження комфортним та день максимально продуктивним. Це не просто смачний і ароматний напій, здатний вгамувати літню..
Молочний Оолонг – це китайський напівферментований чай, який росте у передгір'ях Китаю та на острові Тайвань. При заварюванні ви отримаєте напій світло-зеленого кольору з незабутнім вершковим ароматом. Молочний оолонг..
Улун TEAHOUSE (Тихаус) "Ті гуань інь Фенікс" - чудовий китайський улун з провінції Фуцзянь, який вважається найтоншим і найвишуканішим серед чаїв. Чай володіє густим настоєм золотистого кольору, незвичайним насиченим смаком і приємним фруктово-пряним ароматом з довгим медовим післясмаком.
Листя ча..
Улун TEAHOUSE (Тихаус) Ті гуань інь Свіжий аромат - слабопрожарений китайський улун з провінції Фуцзянь з ніжним смаком та легким квітковим ароматом. Улун – напівферментований чай. Висушене чайне листя темно-зеленого кольору з червоними прожилками і дуже щільно скручене в півсфери, щоб уникнути..
Улун TEAHOUSE Полунична чарівність 250 г - «Полунична чарівність» – це досить екзотичний купаж на основі легендарного Тегуаньінь. Тегуаньінь - найвідоміший улун, родом з китайської провінції Аньсі з п'янким квітковим ароматом і м'яким солодкуватим смаком. Багатий багатогранний смак та аромат чаю о..