Особливий порційний шу пуер із вмістом бутонів золотої троянди. Має густий та темний настій з рожевим відтінком. Смак повнотілий, але змінюється у легшу форму з кожною наступною заваркою. Присмак землянистий, типовий пуерів. Аромат рожевий, яскравий, зберігається за всіх заварюваннях.
..
Смачне поєднання терпкого і міцного шен пуеру з вивіреною порцією трояндових пелюсток, робить цей пуер ароматним та м'яким на смак. Підходить всім, хто шукає сильно тонізуючий і приємний на смак пуер.
..
Збалансований ароматний шен пуер, що містить порцію пелюсток лілії, які додають трав’яного, пряного смаку та м’якого квіткового аромату. Увага! Сильний тонізуючий ефект. Краще споживати в першій половині дня.
..
Пу-ер - особливий чай, який на відміну від інших, згодом стає тільки кращим. Головна відмінність цього чаю від інших – старіння. Це процес ферментації чаю після сушіння. Ферментація може бути природною чи штучною. При природному процесі – чай перебуває під впливом спеціальних бактерій у землі..
Завдяки вмісту лаванди, цей ароматизований пуер майже не має характерного земляного смаку та аромату, крім того, його антисептична дія значно посилена мікроелементами, які містить цю запашну квітку...
Витриманий китайський чорний чай шу пу-ер, спресований у вигляді маленьких шматочків – "чайних голів". У процесі заварювання грудочки розпадаються на окремі листочки, розкриваючи весь смак та аромат...
Саме Пу-Ер у Китаї називають справжнім чорним чаєм. Пу-Ер витримують кілька років, причому з кожним роком витримки чай стає кращим і вищим цінується. Настій має особливий смак з помітними відтінками горіхів, деревної кори та чорносливу...
Високоякісний чай Пу-Ер готують за спеціальною технологією подвійної ферментації та тривалого зберігання. У заварці дає настій кольору темного шоколаду з яскраво вираженим благородним «деревним» ароматом...
Високоякісний чай Пу-Ер готують за спеціальною технологією подвійної ферментації та тривалого зберігання. У заварці дає настій кольору темного шоколаду з яскраво вираженим благородним «деревним» ароматом...
Цей унікальний чорний чай ретельно готується чайними майстрами у китайській провінції Юннань вручну. Скручений чайний лист і маленька нирка дає при заварюванні темно-бурштиновий настій із запашним ароматом та яскравим післясмаком сухофруктів...
Цей унікальний чорний чай ретельно готується чайними майстрами у китайській провінції Юннань вручну. Скручений чайний лист і маленька нирка дає при заварюванні темно-бурштиновий настій із запашним ароматом та яскравим післясмаком сухофруктів.
..
Незвичайний китайський чорний чай пу-ер, вирощений у провінції Юннань. Витриманий пуер поміщений у шкірку мандарина, з якого видалена м'якоть. При заварюванні дає міцний запашний настій із відчутними нотками мандарину та цитрусових.
Вага однієї штуки приблизно 30-40 грам. Упаковка 500 грам
..
Класичний китайський чай Пуер з провінції Юннань. Спресований у вигляді маленьких квадратиків, чай приваблює своїм незвичайним зовнішнім виглядом. При заварюванні дає міцний запашний настій із відчутними нотами лісового горіха та чорносливу...
Класичний китайський чай Пуер з провінції Юннань. Спресований у вигляді маленьких квадратиків, чай приваблює своїм незвичайним зовнішнім виглядом. При заварюванні дає міцний запашний настій із відчутними нотами лісового горіха та чорносливу...
Чай Шу Пуер класичний TEAHOUSE, 250г - Спосіб заварювання: Візьміть заварку з розрахунку 5-10г/300мл, залийте водою температури 95-100 градусів. Дайте настоятися 5 хв. Регіон зростання Південний Західний Китаю..
Чудовий китайський чай Пу-Ер, спресований у вигляді серця. Заварений настій має класичний аромат і смак Пу-Ера із земельними та чорносливовими нотками...
Легендарний чай із китайської провінції Юньнань, спресований у вигляді невеликих печаток. Заварений настій темного кольору має насичений аромат та смак...
Пуер, виготовлений за технологією Шу із провінції Юньнань. При заварюванні виходить настій чорного кольору. Квіти жасмину гармонійно доповнюють землисті ноти пуеру. Напій із солодким ароматом, квітковим смаком та довгограючим післясмаком...
Зібраний зі старих чайних дерев із села Крижаний Острів у провінції Юньнань. Настій добірного великого листя яскравий, густий, кольору темного рубіна. Виражений смак чорносливу, волоського горіха...
Вишуканий Шен Пу-Ер, спресований у формі серця. Світлий, напівпрозорий настій має фруктовий, трохи солодкуватий, насичений аромат та солодкуватий присмак...
Бінг-ча – пуер у формі круглого плоского диска-коржика розміром від 100 г до кількох кілограмів. Найбільш поширена вага – 1 дзін (близько 500 г). Можуть бути подарункові варіанти у формі старовинної монети або диска з тисненням, але у будь-якому випадку форма диска зберігається.
Пуер - пост-фе..
Состав чая: Черный специальный чай глубокой ферментации по технологии Шу с содержанием чайной почки, Юннань, Китай. Вкус чая: тягучий, землянисто-пряный, древесный. Аромат: насыщенный с острым древесным оттенком.
..
Бінг-ча - пуер у формі круглого плоского диска-коржика розміром від 100 г до кількох кілограмів. Найбільш поширена вага – 1 дзін (близько 500 г). Можуть бути подарункові варіанти у формі старовинної монети або диска з тисненням, але у будь-якому випадку форма диска зберігається.
Пуер - пост-фер..
Пуер зі шматочками шкірки бобів какао, та пелюстками мальви. Має насичений шоколадний смак і яскравий аромат свіжого чорного шоколаду. Може використовуватися як чайна альтернатива гарячому шоколаду. ..
Склад чаю: Чорний спеціальний чай глибокої ферментації за технологією Шу, Юннань, Китай. Смак чаю: тагучий, яскраво виражений, села. Аромат: дерев'яний, гострий...
Склад чаю: Спеціальний чай глибокої ферментації за технологією Шен, Юннань, Китай. Смак чаю: різкий, терпкий з маслянистим післясмаком. Аромат: теплий та ніжний з нотками сухого дерева. ..
"Пуер туо з Алое" / Aloe Puer Tuo
Компанія Діамантовий Дракон розробила чудову лінійку пуерів, родзинкою колекції можна назвати Пуер Туо з алое, він чудово вгамує спрагу, тонізує і в цілому позитивно впливає на організм. Регулярне вживання цього чаю нормалізує травлення та обмін речовин. Секр..
За старих часів пуер ферментувався під час транспортування та передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту та скороченням часу доставки, він перестав встигати дозрівати до потрібного рівня. Тому, у 70-ті роки 20 століття, було придумано технологію прискорено..
Пуер – китайський постферментований чай родом із провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пу ер вважається краще. Згодом якість пу ера стає тільки кращою, на відміну від інших видів чаю, які, як правило, згодом втрачають свою користь та смак...
Склад чаю: Пресований чорний спеціальний чай глибокої ферментації за технологією Шу, Юннань, Китай. Смак чаю: тягучий, яскраво виражений, деревний. Аромат: з відтінками сухої дубової кори...
Склад чаю: Пресований спеціальний чай глибокої ферментації за технологією Шен, Юннань, Китай. Смак чаю: різкий, терпкий, з довгим гірким присмаком. Аромат: теплий та ніжний з нотками сухого дерева. ..
Споживчі характеристики пуера – це землянистий, з різними нюансами смак, темний янтарний колір настою та чистий аромат. Проблему земляного смаку та злегка прілого запаху на батьківщині пуера вирішили давно – поєднанням його із сирою цедрою мандарину, грейпфруту чи памело. Миттєве сушіння в печі - ..
Пуер - пост-ферментований чай, який пройшов глибоку (традиційну або прискорену ферментацію), що передбачає трансформацію його в продукт відмінний від звичайного чорного чаю за його хімічним складом та корисними властивостями.
Проблему земляного смаку та злегка прілою запаху на батьків..
Чорний постферментований чай "Пу Ер Крема", "погребний" смак якого пом'якшений натуральним сухим йогуртом та пелюстками чорнобривців. Має сильні антисептичні властивості; рекомендується після щільної їжі та з сухофруктами. ..
Бінг-ча - пуер у формі круглого плоского диска-коржика розміром від 100 г до кількох кілограмів. Найбільш поширена вага – 1 дзін (близько 500 г). Можуть бути подарункові варіанти у формі старовинної монети або диска з тисненням, але у будь-якому випадку форма диска зберігається.
Пуер - пост-фер..
Чжуан-ча – пуер спресований у формі цегли – найпоширеніший спосіб зберігання та транспортування пуеру в давнину, оскільки це була найзручніша форма при транспортуванні в торгових кінних караванах.
За старих часів пуер ферментувався під час транспортування та передпродажного зберігання..
Чай "Пуер з Лічі" / Lychee Puer
Лічі часто називають китайською сливою - це дуже цікавий плід не тільки за формено і за смаком. Чайні майстри розробили купаж темного пуеру з китайською сливою і отримали чудовий напій, який не залишить байдужим навіть тих, хто віддає перевагу каві.
Фабричне у..
Чорний постферментований чай "Пуер Ваніль", "погребний" смак якого пом'якшений шматочками натральної ванілі, пелюстками сафлору та чорнобривців. Має сильні антисептичні властивості; рекомендується після щільної їжі та з сухофруктами.
..