Pipore виробляє компанія Productores yerba mate Santo Pipo, розташована в аргентинській провінції Місьйонес. у районі Санто Піпо. У 1930 році випускники престижного швейцарського технологічного університету заснували цю компанію. Притаманна швейцарцям ділова хватка та відмінна університетська освіта разом принесли відмінні дивіденди у вигляді успішної компанії, яка з середини 20-го століття стала одним із лідерів з виробництва мате в Аргентині.
Величезні за площею плантації, що належать компанії Productores yerba mate Santo Pipo, знаходяться в одному з найсприятливіших для вирощування падубу парагвайських місць в Аргентині, в провінції Місьйонес. Вважається, що саме там найкращі умови для вирощування йєрби з особливо м'яким смаком та вишуканим ароматом, яким славиться Піпор.