Кошик порожній!
Чай Апельсиновий фреш - Чай з авторської колекції Teahouse, рецепт вражає дуже яскравим, насиченим смаком та ароматом. Високоякісний чорний цейлонський чай з інтенсивним в'язким смаком чудово поєднується зі шматочками апельсинової цедри та пелюсток сафлору. Додаткова ароматизація органічно доповнює та посилює природний аромат апельсинової цедри.
Спосіб заварювання: Візьміть заварку з розрахунку 3г/300мл, залийте водою температури 95-100 градусів. Дайте настоятися 3-5 хв.
Регіон зростання
Центральна Шрі-Ланка
Чай | |
Сорт чаю | Чорний ароматизирований чай |
Вага чаю, г | 250 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Країна виробництва чаю | Цейлон |
Добавки | цедра апельсина, пелюстки сафлора |
Виробник чаю | TEAHOUSE |
Аромат чаю | Апельсиновий |
Категорія листа | Цільний |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Цейлонський |