Особливий порційний шу пуер із вмістом бутонів золотої троянди. Має густий та темний настій з рожевим відтінком. Смак повнотілий, але змінюється у легшу форму з кожною наступною заваркою. Присмак землянистий, типовий пуерів. Аромат рожевий, яскравий, зберігається за всіх заварюваннях.
..
Смачне поєднання терпкого і міцного шен пуеру з вивіреною порцією трояндових пелюсток, робить цей пуер ароматним та м'яким на смак. Підходить всім, хто шукає сильно тонізуючий і приємний на смак пуер.
..
Збалансований ароматний шен пуер, що містить порцію пелюсток лілії, які додають трав’яного, пряного смаку та м’якого квіткового аромату. Увага! Сильний тонізуючий ефект. Краще споживати в першій половині дня.
..
Класичний китайський чай Пуер з провінції Юннань. Спресований у вигляді маленьких квадратиків, чай приваблює своїм незвичайним зовнішнім виглядом. При заварюванні дає міцний запашний настій із відчутними нотами лісового горіха та чорносливу...
Класичний китайський чай Пуер з провінції Юннань. Спресований у вигляді маленьких квадратиків, чай приваблює своїм незвичайним зовнішнім виглядом. При заварюванні дає міцний запашний настій із відчутними нотами лісового горіха та чорносливу...
Чудовий китайський чай Пу-Ер, спресований у вигляді серця. Заварений настій має класичний аромат і смак Пу-Ера із земельними та чорносливовими нотками...
Легендарний чай із китайської провінції Юньнань, спресований у вигляді невеликих печаток. Заварений настій темного кольору має насичений аромат та смак...
Зібраний зі старих чайних дерев із села Крижаний Острів у провінції Юньнань. Настій добірного великого листя яскравий, густий, кольору темного рубіна. Виражений смак чорносливу, волоського горіха...
Вишуканий Шен Пу-Ер, спресований у формі серця. Світлий, напівпрозорий настій має фруктовий, трохи солодкуватий, насичений аромат та солодкуватий присмак...
Бінг-ча – пуер у формі круглого плоского диска-коржика розміром від 100 г до кількох кілограмів. Найбільш поширена вага – 1 дзін (близько 500 г). Можуть бути подарункові варіанти у формі старовинної монети або диска з тисненням, але у будь-якому випадку форма диска зберігається.
Пуер - пост-фе..
Бінг-ча - пуер у формі круглого плоского диска-коржика розміром від 100 г до кількох кілограмів. Найбільш поширена вага – 1 дзін (близько 500 г). Можуть бути подарункові варіанти у формі старовинної монети або диска з тисненням, але у будь-якому випадку форма диска зберігається.
Пуер - пост-фер..
Склад чаю: Чорний спеціальний чай глибокої ферментації за технологією Шу, Юннань, Китай. Смак чаю: тагучий, яскраво виражений, села. Аромат: дерев'яний, гострий...
Склад чаю: Спеціальний чай глибокої ферментації за технологією Шен, Юннань, Китай. Смак чаю: різкий, терпкий з маслянистим післясмаком. Аромат: теплий та ніжний з нотками сухого дерева. ..
"Пуер туо з Алое" / Aloe Puer Tuo
Компанія Діамантовий Дракон розробила чудову лінійку пуерів, родзинкою колекції можна назвати Пуер Туо з алое, він чудово вгамує спрагу, тонізує і в цілому позитивно впливає на організм. Регулярне вживання цього чаю нормалізує травлення та обмін речовин. Секр..
За старих часів пуер ферментувався під час транспортування та передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту та скороченням часу доставки, він перестав встигати дозрівати до потрібного рівня. Тому, у 70-ті роки 20 століття, було придумано технологію прискорено..
Склад чаю: Пресований чорний спеціальний чай глибокої ферментації за технологією Шу, Юннань, Китай. Смак чаю: тягучий, яскраво виражений, деревний. Аромат: з відтінками сухої дубової кори...
Склад чаю: Пресований спеціальний чай глибокої ферментації за технологією Шен, Юннань, Китай. Смак чаю: різкий, терпкий, з довгим гірким присмаком. Аромат: теплий та ніжний з нотками сухого дерева. ..
Споживчі характеристики пуера – це землянистий, з різними нюансами смак, темний янтарний колір настою та чистий аромат. Проблему земляного смаку та злегка прілого запаху на батьківщині пуера вирішили давно – поєднанням його із сирою цедрою мандарину, грейпфруту чи памело. Миттєве сушіння в печі - ..
Пуер - пост-ферментований чай, який пройшов глибоку (традиційну або прискорену ферментацію), що передбачає трансформацію його в продукт відмінний від звичайного чорного чаю за його хімічним складом та корисними властивостями.
Проблему земляного смаку та злегка прілою запаху на батьків..
Бінг-ча - пуер у формі круглого плоского диска-коржика розміром від 100 г до кількох кілограмів. Найбільш поширена вага – 1 дзін (близько 500 г). Можуть бути подарункові варіанти у формі старовинної монети або диска з тисненням, але у будь-якому випадку форма диска зберігається.
Пуер - пост-фер..
Чжуан-ча – пуер спресований у формі цегли – найпоширеніший спосіб зберігання та транспортування пуеру в давнину, оскільки це була найзручніша форма при транспортуванні в торгових кінних караванах.
За старих часів пуер ферментувався під час транспортування та передпродажного зберігання..
Бінг-ча - пуер у формі круглого плоского диска-коржика розміром від 100 г до кількох кілограмів. Найбільш поширена вага – 1 дзін (близько 500 г). Можуть бути подарункові варіанти у формі старовинної монети або диска з тисненням, але у будь-якому випадку форма диска зберігається.
Пуер - пост-фе..
Склад чаю: Чорний спеціальний чай глибокої ферментації за технологією Шу, Юннань, Китай. Смак: тягучий, яскраво виражений, деревний. Аромат: деревний, гострий...
Склад чаю: Чорний спеціальний чай глибокої ферментації за технологією Шу, Юннань, Китай. Смак: насичений, яскраво виражений, дерев'яний. Аромат: деревний, гострий...
Склад чаю: Спеціальний чай глибокої ферментації за технологією Шен, Юннань, Китай. Смак чаю: різкий, терпкий, з маслянистим післясмаком. Аромат: теплий та ніжний з нотками сухого дерева. ..
Склад чаю: Спеціальний чай глибокої ферментації за технологією Шен, Юннань, Китай. Смак чаю: різкий, терпкий, з маслянистим післясмаком. Аромат: теплий та ніжний з нотками сухого дерева. ..
Пуер – китайський постферментований чай родом із провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пу ер вважається краще. Згодом якість пуера стає тільки кращою, на відміну від інших видів чаю, які, як правило, з часом втрачають свою користь та смак. Шу пуер - виробляється ..
Бінг-ча - пуер у формі круглого плоского диска-коржика розміром від 100 г до кількох кілограмів. Найбільш поширена вага – 1 дзін (близько 500 г). Можуть бути подарункові варіанти у формі старовинної монети або диска з тисненням, але у будь-якому випадку форма диска зберігається.
Пуер - пост-фе..
Пуер – китайський постферментований чай родом із провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пу ер вважається краще. Згодом якість пуера стає тільки кращою, на відміну від інших видів чаю, які, як правило, згодом втрачають свою користь та смак.
«Приготовлений п..
Витримка 30 років
За старих часів пуер ферментувався під час транспортування та передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту та скороченням часу доставки, він перестав встигати дозрівати до потрібного рівня. Тому, у роки 20 століття, було придум..
Витримка 30 років
За старих часів пуер ферментувався під час транспортування та передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту та скороченням часу доставки, він перестав встигати дозрівати до потрібного рівня. Тому, у роки 20 століття, було придум..
Для виготовлення використовують Молоді чайні листочки (зривають з куща по чотири верхні листочки).
Колір настою цього чаю світлий, як, втім, і усіх зелених чаїв. Аромат специфічний із легкими фруктовими нотками. У смаку простежується терпкість, солод.
За старих часів пуер ферментувався під час..
Витримка 30 років
За старих часів пуер ферментувався під час транспортування та передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту та скороченням часу доставки, він перестав встигати дозрівати до потрібного рівня. Тому, у роки 20 століття, було приду..
Витримка 8 років.
За старих часів пуер ферментувався під час транспортування та передпродажного зберігання. Але в другій половині 20 століття, зі збільшенням попиту та скороченням часу доставки, він перестав встигати дозрівати до потрібного рівня. Тому, у 70-ті роки 20 століття, було пр..
Витримка 5 років.
Чай виготовляють із бруньок та листя чайних дерев, зібраних у китайській провінції Юньнань.
Пуер – китайський постферментований чай родом із провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пу ер вважається краще. Згодом якість пу ера стає тільки к..
Витримка 5 років.
Пуер – китайський постферментований чай родом із провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пу ер вважається краще. Згодом якість пу ера стає тільки кращою, на відміну від інших видів чаю, які, як правило, згодом втрачають свою користь та сма..
Витримка 5 років.
ШЕН Пу Ер витриманий NORMAL "Кубик" виготовляють з молодого зеленого чайного листя.
Пуер – китайський постферментований чай родом із провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пу ер вважається краще. Згодом якість пу ера стає тільки кращою,..
Витримка 5 років
Пу ер – китайський постферментований чай родом із провінції Юннань. Цей чай з певною витримкою, чим вона більша, тим пу ер вважається краще. Згодом якість пу ера стає тільки кращою, на відміну від інших видів чаю, які, як правило, згодом втрачають свою користь та смак..
Ча-Гао – відомий енергетично потужний тонік, який діє на організм людини м'яко, але довго. Завдяки високим екстрактивним властивостям цей чай повністю розчиняється навіть у холодній воді...
Високоякісний китайський чай пуер у вигляді півмісяця. Щільний і насичений настій темно-коричневого кольору має специфічний «землистий» смак і «пильні» тони, традиційні для пуера. Тонізує та сприятливо впливає на травлення. Пуер - це чай не тільки з надзвичайним смаком, але і з надзвичайними власт..
Високоякісний китайський чай пуер у вигляді шоколадної плитки. Щільний і насичений настій темно-коричневого кольору має специфічний «землистий» смак і «пильні» тони, традиційні для пуера. Тонізує та сприятливо впливає на травлення. Пуер - це чай не тільки з надзвичайним смаком, але і з надзвичайни..
Высококачественный пуэр в апельсиновой кожуре. Плотный и насыщенный настой темно — коричневого цвета обладает специфическим «землистым» вкусом традицонным для пуэра и удачно дополнен цитрусовыми тонами. Пуэр — тонизирует и благоприятно влияет на пищеварение. Это чай не только с необычайным вкусом..