Всесвітньо відомий чорний цейлонський чай "Адаватта". Має в міру терпкий смак, гарний тонізуючий ефект та стійкий аромат.
Один із способів заварювання чорного класичного чаю:
Порція: чайна ложка чаю на чашку 350 мл та ще одна додаткова – на чайник.
Час заварювання: 2-3 хвилини за температури 95 °C.
Чай |
Сорт чаю |
Чорний чай |
Вага чаю, г |
500 |
Упаковка чаю |
Пакет з фольги |
Добавки |
Без добавок |
Виробник чаю |
Osmantus |
Фасування чаю |
Розсипний |
Етнічне походження чаю |
Цейлонський |
Написати відгук
Ваш відгук:
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Введіть код, вказаний на зображенні: