Класичний чай Дімбула вирощується на однойменній плантації острова Шрі-Ланка. Плантації знаходяться на висоті 1000-2000 м. Саме за рахунок сталості умов чайні дерева ростуть рівномірно. Вологий та прохолодний клімат є ідеальним для високоякісного цейлонського чаю.
Збір чайних листків відбувається у перший квартал року. У цей період чайні дерева прокидаються, наповнюються життєвою енергією, смаком та неперевершеним ароматом.
Настій на основі Димбули матиме глибокий відтінок коньяку. За міцністю цей чай поступається іншим чаям з острова Шрі-Ланка, але в цьому і є його краса. Ніжний смак і тонкий аромат скрасять приємні вечори, дозволять сповна насолодитися заходами сонця в обіймах вечірніх сутінків. При правильному заварюванні в ароматі відчувається легка абрикосова нота.
Склад чаю: Суміш чорного високогірного та середньогірського цейлонського чаю з маркуванням BOP
Старе найменування : bsl0072 Чорний чай Basilur Димбула колекція лист Цейлону
Чай
Популярні чаї
Крупнолистовий чай
Сорт чаю
Чорний чай
Вага чаю, г
100
Упаковка чаю
Картона коробка
Тип чаю
Плантаційний
Країна виробництва чаю
Шрі-Ланка
Добавки
Без добавок
Виробник чаю
Basilur
Аромат чаю
Натуральний
Категорія листа
Листовий
Фасування чаю
Рассыпной
Етнічне походження чаю
Цейлонський
Написати відгук
Ваше ім'я:
Ваш відгук:
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.