Чаї на плантаціях Канді вирощуються на висоті 600-1400 м. Збір проводиться в основному рано-вранці. Так як це досить легка робота, виконують її зазвичай жінки. Для того щоб виготовити 1 кг чаю, необхідно 4 кг листів. Чайні кущі вічнозелені, тому плантації виглядають яскраво та барвисто цілий рік.
Чай з плантацій Канді відрізняється приємною міцністю. Незважаючи на це, у смаку присутня легка насолода. Такий чай чудово підійде для ранкового чаювання, коли потрібно максимально зібрати думки і бути бадьорим та свіжим. Колір настою виходить бурштинового кольору. Чай Канді чудово поєднується з молоком. В ароматі з'являється вершкова нотка, а смак набуває ніжної шовковистості. Цей чай підкорить вас своїм смаком із першого ковтка.
Для правильного заварювання чорного чаю вам знадобиться 300-400 мл очищеної води температурою 90-95°C. 1 чайну ложку чаю заливаєте водою, даєте настоятися 3-5 хвилин і ароматний напій готовий. Насолоджуйтесь смаком якісного чаю!
Склад чаю: Суміш чорного високогірного та середньогірського цейлонського чаю з маркуванням BOP1
Старе найменування : bsl0073 Чорний чай Basilur Канді колекція лист Цейлону
Чай
Популярні чаї
Крупнолистовий чай
Сорт чаю
Чорний чай
Вага чаю, г
100
Упаковка чаю
Картона коробка
Тип чаю
Плантаційний
Країна виробництва чаю
Шрі-Ланка
Добавки
Без добавок
Виробник чаю
Basilur
Аромат чаю
Натуральний
Категорія листа
Листовий
Фасування чаю
Розсипний
Етнічне походження чаю
Цейлонський
Написати відгук
Ваше ім'я:
Ваш відгук:
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.