Класичний чай із північного сходу Індії, для виробництва цього чаю використовують верхню пару листочків. Жорсткі стандарти виробництва, затверджені ще за Англійського панування гарантують незмінність смаку та високу якість. Чай виходить насиченим, яскравим, ароматним, темно-коричневого кольору.
Спосіб заварювання:
Заварювати необхідно окропом 95-100 ° С з розрахунку пропорцій 1,5-2 гр. на 250мл. води протягом 2-5 хвилин (залежно від переваги міцності напою). Чай дуже міцний і може витримати до 5 заварювань.
Добре поєднується з молоком, сухофруктами та солодкими десертами.
Не рекомендується пити більше п'яти чашок на день!
Приємного чаювання!
Чай
Сорт чаю
Чорний чай
Вага чаю, г
100
Упаковка чаю
Пакет з фольги
Добавки
Без добавок
Виробник чаю
Чайна Країна(Країна Чаювання)
Категорія листа
Листовий
Фасування чаю
Розсипний
Етнічне походження чаю
Індійський
Написати відгук
Ваше ім'я:
Ваш відгук:
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.