Кошик порожній!
Ароматний, досяг найвищого ступеня дозрівання середньолистовий індійський чай із золотистою тіпсою. Вирощений у долинах штату Ассам. Заварений настій міцний, що в'яже на смак.
Як правильно заварювати:
Чай необхідно заливати окропом двічі. Спершу на 1/3 обсягу, а через 2 хв. - на 2/3 обсягу, обов'язково залишаючи місце для пінки, тому пінка - це знак якості. Загальний час заварювання – 4-5 хвилин. По завершенні заварювання листя необхідно витягнути з посуду, щоб уникнути гіркого смаку. Відмінно поєднується з молоком, цукром та лимоном.
Приємного чаювання!
Чай | |
Сорт чаю | Чорний чай |
Вага чаю, г | 100 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | Чайна Країна( Країна Чаювання) |
Категорія листа | Листовий |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Індійський |