Кошик порожній!
Популярний індійський чорний байховий чай, зібраний в осінній сезон (FOP) – у період повної сили чайного листа. При заварюванні отримуємо темно-бурштиновий настій із насиченим мускатним ароматом.
Спосіб заварювання:
Дарджилінг нічим не відрізняється від інших сортів чаю. Його просто необхідно залити окропом на п'ять хвилин і для того, щоб насолодитися чайним шампанським, напій рекомендується пити без цукру.
Настій після заварювання виходить бурштинового кольору із мускатним ароматом.
Приємного чаювання!
Чай | |
Сорт чаю | Чорний чай |
Вага чаю, г | 100 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | Чайна Країна( Країна Чаювання) |
Категорія листа | Листовий |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Индийський |