Чорний чай Дарджилінг FBOP TEAHOUSE 250г

Чорний чай Дарджилінг FBOP TEAHOUSE 250г
Чорний чай Дарджилінг FBOP TEAHOUSE 250г Чорний чай Дарджилінг FBOP TEAHOUSE 250г Чорний чай Дарджилінг FBOP TEAHOUSE 250г
Виробник: Teahouse
Артикул: th10074
Наявність: Є в наявності
Ціна: 516 грн
Кількість:  

Чорний чай Дарджилінг FBOP TEAHOUSE 250г - Історія та легенди: Дарджилінг, чорний ароматний чай походженням із Західної Бенгалії, місто Дарджилінг, веде свою історію з 1847 року, коли Східно-Індійська компанія почала вирощувати китайський чай біля підніжжя Гімалаїв. Після перших вдалих експериментів новоявлені чайні плантатори почали освоювати все нові і нові землі, активно застосовуючи для заготівлі чаю та зрошення земель технологічні новинки. Дарджилінг знаходиться в північній частині Індії в Гімалаях. На півночі індійського штату Західна Бенгалія сьогодні розташовується 88 великих полів із чайними кущами Дарджилінга, поля приблизно розміром 17000 гектарів. Завдяки ідеальним погодним умовам Дарджилінга чисте гірське повітря і злегка прохолодний вітер створюють ідеальні кліматичні умови для вирощування чаю. з пряними нотками аромат високоякісного чаю. Заварений за всіма правилами напій має прозорий від глибокого бурштинового до коньячного кольору і мускатний, трохи терпкий смак. Дія на організм: Вважається, що Дарджилінг другого збору - чай обіднього або навіть вечірнього часу: він знімає стрес і дозволяє розслабитися після напруженого дня, а вміст кофеїну в ньому невеликий, особливо якщо дотримуватися правильної технології заварювання А ось Дарджилінг першого, весняного збору - зовсім інша історія: його освіжаючий, тонізуючий смак чудово допомагає налаштуватися на продуктивний лад навіть у найспекотніші літні дні. Говорять, що він навіть допомагає охолоджувати організм, але швидше за все це лише легенда від індійських шанувальників цього чаю. ° C, і залити цією водою чайне листя в підготовленому посуді. Зазвичай першу протоку окропом використовують для того, щоб промити листя чаю, цю рідину зливають і не п'ють. Найкращий посуд для заварювання цього сорту чаю – глиняний чайник, але може підійти й інший посуд – як скляні колби, так і порцелянові гайвані. Чай рекомендується наполягати 3-5 секунд і робити 3-4 протоки. Першу протоку слід зробити через 3-5 секунд заварювання, а до кожного наступного додавати по 30 секунд.

Спосіб заварювання: Візьміть заварку з розрахунку 3 г/300 мл, залийте водою температури 85-95 °С градусів. Дайте настоятися 3-5 хв.

Регіон зростання
Північно-Східна Індія - найсхідніша, найлісовіша, незаймана (чи що) частина країни і, головне, Північно-Східна Індія - це Ассам. Мусони, зливи, гори, визнані ЮНЕСКО «об'єктами всесвітньої спадщини» і, звичайно ж, сотні чайних плантацій. Асамське чайне дерево - продукт м'якого тропічного клімату - може досягати 20 метрів у висоту (це якщо без нагляду, на плантаціях йому такого не дозволяють - максимум 2 метри), абсолютно невибагливо і дає як урожай багато-премного пряного, насиченого і ароматного чайного листа . Вже багато століть цей різновид чайного дерева упаковується в гарні баночки з британським прапором та підписом Breakfest Tea. Іншими словами, на північному сході Індії народився та став класикою чорний індійський чай.



Чай
Популярні чаї Дарджилінг
Сорт чаю Чорний чай
Вага чаю, г 250
Упаковка чаю Пакет из фольги
Країна виробництва чаю Індія
Добавки Без добавок
Виробник чаю TEAHOUSE
Аромат чаю Натуральний
Категорія листа F.B.O.P.
Фасування чаю Розсипний
Етнічне походження чаю Індійський
Написати відгук
Ваше ім'я:
Ваш відгук:
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Оцінка:
Погано           Добре
Введіть код, вказаний на зображенні: