Цей екзотичний чай приготовлений з дуже великого і соковитого листя, вирощеного в південній провінції Фуцзянь. Для чаю Лапсанг Сушонг найбільш характерною та яскравою рисою є те, що в процесі виготовлення він насичується стійким запахом диму та смолистої деревини. Сушіння проводиться на сковородах над багаттям із соснових полін і шишок. Цей процес відбувається тривалий час, з кількома періодами охолодження для посиленої фрементації. В результаті виходить сухий чайний лист, грубий на вигляд, з нерівними краями чорного кольору. Лапсанг Сушонг – це густий і насичений чай зі специфічним пікантним ароматом. Він гарний з м'ясними та гострими стравами, можна додати лимон.
Спосіб заварювання:
Щоб правильно заварити цей чай, беруть 1 чайну ложку на 3 склянки окропу і настоюють 4 хвилини за температури води 95 градусів.
Фабричне упакування товару 1 кг
Докладніше про властивості чаю Лапсанг Сушонг
Чай | |
Популярні чаї | Лапсанг Сушонг |
Сорт чаю | Чорний чай |
Вага чаю, г | 100 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Тип чаю | Плантаційний |
Країна виробництва чаю | Китай |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | Діамантовий дракон |
Аромат чаю | Натуральний |
Категорія листа | Листовий |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Китайський |