Цейлонський чорний чай вирощений у гірському районі Димбула на висоті 5 тис. футів над рівнем моря. Збирання врожаю відбувається з січня по березень, коли стоїть суха і прохолодна погода, і чайний лист набуває абсолютно особливого аромату з легкими лимонними тонами. Чай дає світлий, червонуватий настій, відрізняється повнотою смаку та легкою терпкістю.
Чай
Популярні чаї
Інше
Сорт чаю
Чорний чай
Вага чаю, г
100
Упаковка чаю
Плетені вироби
Тип чаю
Плантаційний
Країна виробництва чаю
Шрі-Ланка
Добавки
Без добавок
Виробник чаю
Mlesna
Аромат чаю
Натуральні
Категорія листа
B.O.P.
Фасування чаю
Розсипний
Етнічне походження чаю
Цейлонський
Написати відгук
Ваше ім'я:
Ваш відгук:
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.