Кошик порожній!
Цейлонський чорний чай. Для приготування цього чаю використовують найсвіжіші і наймолодші чайні листочки і нирки, що ростуть на висоті до 2 000 м. над рівнем моря в околицях Дімбула і Діскойя. Таке поєднання дає міцний і терпкий настій, ідеальний для сніданку і дуже цінний знавцями.
Чай | |
Популярні чаї | Інше |
Сорт чаю | Чорний чай |
Вага чаю, г | 200 |
Упаковка чаю | Картона коробка |
Тип чаю | Купаж |
Країна виробництва чаю | Шрі-Ланка |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | Mlesna |
Аромат чаю | Натуральний |
Категорія листа | F.O.P. |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Цейлонський |