Кошик порожній!
Чорний китайський чай найвищої якості. Збирання врожаю відбувається з квітня по листопад. Поступово скручений крупнолистовий чай дає при заварюванні міцний і тонізуючий настій з насиченим "пряним" смаком і медово-коричневим кольором настою. Заварювати 5 хвилин за температури води 95 градусів.
Чай | |
Популярні чаї | Крупнолистовий чай |
Сорт чаю | Чорний чай |
Вага чаю, г | 100 |
Упаковка чаю | Металева банка |
Країна виробництва чаю | Китай |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | Діамантовий дракон |
Аромат чаю | Натуральний |
Категорія листа | Зкручений |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Китайський |