Дарджилінг – це особливий чай. Чайні плантації знаходяться у гірській місцевості Індії на висоті 750-2000м. На такій висоті кліматичні умови сприяють вирощуванню якісного чаю, а особлива обробка чайного листа робить Дарджилінг "шампанським" серед чаїв.
Однією з особливостей цього чаю є те, що його не повністю ферментують (близько 90%). У цьому є деяка схожість із улунами. Саме це робить його особливо смачним. Настій на основі Дарджилінга буде світло-бурштиновим, але це не каже, що чай не заварений. В ароматі відчуваються квіткові відтінки, а смаку властива легка мускатна нота та ледь помітна терпкість.
Особливістю заварювання чаю є температура води. Вода має бути близько 90 ° C! Саме за такої температури Дарджилінг розкриється у всій своїй красі.
Склад чаю: Індійський високогірний чорний листовий чай з маркуванням TGOF
Старе найменування: bsl0114 Дарджилінг Basilur у пакетиках вибрана класика, 20 пак.
Чай
Сорт чаю
Чорний чай
Вага чаю, г
40
Упаковка чаю
Картона коробка
Тип чаю
Плантаційний
Країна виробництва чаю
Шрі-Ланка
Добавки
Без добавок
Виробник чаю
Basilur
Аромат чаю
Натуральний
Фасування чаю
Разові фільтр-пакети
Етнічне походження чаю
Індийський
Написати відгук
Ваше ім'я:
Ваш відгук:
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.