Кошик порожній!
Чай "Дянь Хон Конфу" / Dian Hong Kung Fu
Для приготування цього знаменитого червоного чаю з провінції Yunnan бруньки і листя з крупнолистних чайних дерев добре скручують і ферментують. Напій володіє витонченим ароматом, з яскраво вираженою чайним букетом. Смак напою оксамитовий, з відтінком чорносливу і пряними нотами. Заварювати 5 хвилин при t води 85-95°C.Фабричная упаковка товара 1 кг
Чай | |
Популярні чаї | Червоний чай |
Сорт чаю | Червоний чай |
Вага чаю, г | 100 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Країна виробництва чаю | Китай |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | Діамантовий дракон |
Аромат чаю | Натуральний |
Категорія листа | Листовий |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Китайський |