Кошик порожній!
Чай "Дянь Хон Конфу" / Dian Hong Kung Fu
Для приготування цього знаменитого червоного чаю з провінції Yunnan нирки та листя з великолистних чайних дерев добре скручують та ферментують. Напій має витончений аромат, з яскраво вираженим чайним букетом. Смак оксамитовий напій, з відтінком чорносливу та пряними нотами. Заварювати 5 хвилин|мінути| при t воді 85-95°C.Чай | |
Сорт чаю | Червоний чай |
Вага чаю, г | 100 |
Упаковка чаю | Металева банка |
Країна виробництва чаю | Китай |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | Діамантовий дракон |
Аромат чаю | Натуральний |
Категорія листа | Листовий |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Китайський |