Кошик порожній!
Напіврозпустилися міцні бруньки золотаво-жовтого кольору, покриті сріблястим гарматою, піддають тривалій 72-х годинній обробці. Це спеціальна ферментація, що досягає 10-15%. Настій виходить із золотаво-оливковим відтінком та тонким вишуканим смаком. Заварювати 2-3 хвилини за температури води 80 градусів.
Фабричне упакування товару 1 кг.
Чай | |
Сорт чаю | Червоний чай |
Вага чаю, г | 100 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Країна виробництва чаю | Китай |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | Діамантовий дракон |
Аромат чаю | Натуральний |
Категорія листа | Листовий |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Китайський |