Набір із 3 видів цейлонського чаю: Англійський Сніданок, Сабарагамува та Зелений Крупнолистовий.
Зелений крупнолистовий – чай приготований за стародавнім китайським рецептом. Великі свіжі листя чайного дерева висушені на сонці, просмажені та скручені вручну. В результаті такої обробки чайний лист зберігає максимум вітамінів та мікроелементів, а напій чудово освіжає та тонізує, благотворно впливає на травлення. Чай дає повний, насичений настій з терпким, злегка терпким смаком.
Англійський Сніданок. Цейлонський чорний чай. Класичний купаж на основі добірних сортів чаю високогірних плантацій Дімбула та Нувара-Елія. Дуже міцний та ароматний напій, добре тонізує і традиційно вважається ідеальним ранковим напоєм.
Сабарагамува. Цей чорний чай вирощений в Південній провінції Шрі-Ланки на низьких плантаціях, які розташовані від 300 до 600 метрів над рівнем моря. Головна відмінність цих плантацій – вологі та багаті ґрунти. Регіон Сабарагамува славиться найвищою якістю чайного листа – тонкий і довгий, добре скручений, при заварюванні відкриває свій неповторний характер. Напій має насичений колір із червонуватим відтінком. Смак чаю багатий, але м'який, з дуже приємними солодкуватими нотами.
Упаковка: чай у трьох картонних коробочках по 100г чаю в кожній, у подарунковій картонній коробці з кришкою.
Спосіб заварювання: 3 ч.л заварки на 300 мл гарячої води, дати настоятися 4-6 хвилин.
Чай | |
Популярні чаї | Подарунковий чай |
Сорт чаю | Чорний + зелений чай |
Вага чаю, г | 300 |
Упаковка чаю | Картона коробка |
Країна виробництва чаю | Шрі-Ланка |
Виробник чаю | Mlesna |
Аромат чаю | Інше |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Цейлонський |