Маталі F.P. - Цейлонський чорний чай, вирощений в окрузі Маталі. Добре ферментований і скручений по поздовжній осі чайний лист дає міцний настій, без терпкості, ідеальний для вечірнього чаювання. Димбула P. – Цейлонський чорний чай, вирощений у гірському районі Димбула на висоті 5 тис. футів над рівнем моря. Молодий чайний лист дає світлий настій, смачний і трохи терпкий. Рухуну F.B.O.P. - Цейлонський чорний чай. Смакові характеристики цього чаю визначаються тим, що плантації Рухуну розташовані в передгір'ї. Особливі ґрунтові властивості надають чайному листу темного забарвлення, а настою – міцність і характерний смак. Цей винятковий чай сподобається всім, хто любить міцний і терпкий чай з молоком або без. Він ідеальний для заварювання у жорсткій воді.
Чай | |
Популярні чаї | Інше |
Сорт чаю | Чорний чай |
Вага чаю, г | 75 |
Упаковка чаю | Металева банка |
Тип чаю | Плантаційний |
Країна виробництва чаю | Шрі-Ланка |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | Mlesna |
Аромат чаю | Натуральний |
Категорія листа | F.B.O.P. |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Цейлонський |