Синій чай Анчан (Butterfly Pea Tea, Кліторія трійчаста) - це незвичайний напій, який став відомим завдяки дивовижному синьому кольору та своїм швидкодіючим цілющим здібностям. Жоден напій у світі не може похвалитися таким винятковим відтінком, створеним природним шляхом.
Приготування цього незвичайного чаю – справжнє мистецтво. Процес виготовлення квітів для заварювання повністю проходить вручну, за ним спостерігають кілька чайних майстрів, щоб не допустити появи неякісного продукту. Настій вражає синім кольором та солодкуватим ароматом.
Приготування:
квіти залити 250 мл водою t - 90°C, настояти 3 хв.
додати 250 мл холодної води та 1-2 чайні ложки меду;
готовий настій розлити у склянки з льодом;
додати сік 1/4 лимона або лайма.
Чай
Сорт чаю
Квітковий чай
Вага чаю, г
200
Упаковка чаю
Пакет з фольги
Виробник чаю
Чайна Країна(Країна Чаювання)
Фасування чаю
Розсипний
Написати відгук
Ваше ім'я:
Ваш відгук:
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.