Годжі – лат. lycium barbarum, відомі також як wolfberry або fructus lycii – як рослина є вічнозеленим листяним чагарником, який росте до 3 метрів у висоту і зустрічається в субтропіках Китаю, Монголії, Гімалаях та на Тибеті. Відомо безліч видів (близько 40) та підвидів цієї рослини.
Кращі ягоди годжі вирощують у китайській автономії Ніньсья, яка має унікальні кліматичні характеристики. Ягоди саме з цього регіону мають найвищі показники як смакові, так і лікувально-профілактичні.
Збір ягід проводять безконтактно - струшуючи їх на заздалегідь натягнуті сітки. І все тому, що дотик до сирої (не сушеної) ягоди дає алергічну реакцію (настільки біологічно активним є її сирий сік). На даний час група вчених з Австралії знайшла спосіб зберігати біологічно активний сік годжі, отриманий у сирому вигляді, шляхом віджимання особливим способом. Властивості соку в багато разів перевищують властивості настою або інших способів вживання, але, на жаль, поки що зберігати його можна не більше кількох годин.
Чай
Сорт чаю
Фруктовий чай
Вага чаю, г
100
Упаковка чаю
Пакет из фольги
Добавки
Без добавок
Виробник чаю
Osmantus
Фасування чаю
Розсипний
Написати відгук
Ваше ім'я:
Ваш відгук:
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.