Вирощений та виготовлений у китайській провінції Чжецзян особливий сорт зеленого чаю Ганпаудер відрізняється оригінальним способом обробки сировини. Листя чаю дуже щільно скручується у маленькі кульки, за що продукт і отримав назву “порох”. У Китаї цей чай називають “Перлинним”.
Такі особливості обробки потрібні, щоб “запечатати” у чайну “кульку” всі поживні та активні речовини. Вважається, що таким чином чайний продукт довше зберігає свіжість і, відповідно, якість. Є тут і інша історія – про естетику. Чаювання з “Саусеп Gunpowder” – чудова нагода зустрітися дружньою компанією та насолодитись оригінальним зрелищем – розкриттям чайних “кульок” під час заварювання. Щоб спостереження було вдалим, використовуйте посуд із прозрачного матеріалу.
Саусеп Gunpowder має легку терпкість і трохи відчутний гіркуватий смак, проте насичення екстрактом екзотичного плоду дарує солодкуватий присмак та свіжий аромат.
Чай | |
Сорт чаю | Зелений чай |
Вага чаю, г | 500 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Виробник чаю | Osmantus |
Аромат чаю | Саусеп |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Китайський |