Зелений чай Генмайча – дуже традиційний на теренах Японії зелений чай. Характерною особливістю цього чаю є додавання смаженого рису, який додає чаю незвичайний "ситий" смак. Основою для чаю Генмайча є зелений чай сенча (сентя), рис, що входить до складу чаю, зазвичай буває двох сортів, від яких залежить прозорість та консистенція напою. Суха заварка пахне рибою, а від рисових зерен виходить легкий аромат смаженого насіння.
Корисні властивості:
У цьому чаї всі корисні властивості зеленого чаю (очищає організм, зміцнює імунну систему, покращує травлення та інше). У Гейманчі низький вміст кофеїну і добре підходить для вечірнього вживання. Містить високу кількість йоду та низький вміст кофеїну. Сприяє зниженню ваги.
Заварювання генмайчу :
Хоч цей чай і незвичайний, але він заврівається звичайним способом прямо в чашці. вода - 1-1,5 чайних ложки заварювання заливається водою, приблизно 85-90 ° С, і наполягати 3-5 хвилин. Зерна із заварки в кінці з'їдаються і якщо замість вечері віддавати перевагу цьому напою, то він сприяє скиданню зайвих кілограмів.
Заварений напій переважає каламутно-зелено-жовтим кольором, ароматом смаженого рису з горіховим присмаком.
Чай | |
Сорт чаю | Зелений чай |
Вага чаю, г | 100 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Країна виробництва чаю | Японія |
Добавки | Рис |
Виробник чаю | Yamama Masudaen |
Аромат чаю | Натуральний |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Японський |