Кошик порожній!
Для приготування цього зеленого чаю використовують урожай першого травневого збирання. Листочки підсмажують і перемішують на протвинях, внаслідок посиленого тертя світло-оливкові чаїнки стають плоскими. Настій має гіркий смак і специфічний аромат, шанований знавцями зеленого чаю. Заварювати 2-3 хвилини при температурі води 90 градусів.
Фабричне упакування товару 1 кг
Чай | |
Популярні чаї | Сенча |
Сорт чаю | Зелений чай |
Вага чаю, г | 100 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Країна виробництва чаю | Китай |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | Діамантовий дракон |
Аромат чаю | Натуральний |
Категорія листа | Листовий |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Японський |