Сенча – це особливий напій! Для нього збирають лише найвищі молоді листочки. Саме тому смак чаю має приємну трав'янисту нотку. Головною особливістю Сенчі є те, що для зупинки окислювальних процесів листя пропарюють, а не просмажують, як решта чаю. За рахунок цього в них залишається набагато більше корисних речовин.
Після процесу пропарювання листя скручують і спресовують так, що вони схожі на голки. Цей чай також називають "Павучі лапки". Завдяки цим особливостям такий чай потрібно заварювати за температури не вище 90°C. Правильно заварений настою м'яко підбадьорить вас і наповнить організм здоров'ям.
Про цілющі властивості зеленого чаю написано дуже багато. Сенча не виняток, але з урахуванням того, що в ньому корисних речовин більше, ніж у звичайному зеленому, цей чай корисніший.
У смаку ви навряд відчуєте характерну для зеленого чаю гіркоту. Настій Сенчі відрізняється приємною насолодою з ледь помітною терпкістю. А аромат сіна вигідно доповнює смак.
Склад чаю: Цейлонський середньогірський зелений листовий чай