Елітний зелений чай, вирощений у китайській провінції Фудзянь. Чайне листя цього чудового чаю дбайливо скручене у формі перлини. Заварений настій має ніжний зігріваючий смак і аромат молока.
Цей напій підвищує тонус і бадьорить. Рекомендовано пити вранці.
Способи заварювання:
Насправді способів заварювання зеленого чаю є дуже багато, і вони залежать від ваших уподобань.
Якщо заварювати в чайнику, то суху заварку кидаємо до смаку, залежно від того, наскільки міцним ви п'єте чай. Потім заливаєте гарячою водою температурою 75 ° C і засікаєте 2-3 хвилини. Заварювати його можна кілька разів, але при кожному наступному заварюванні час необхідно збільшити на 1-2 хвилини.
Аналогічно можна заварювати і в чашці, але на 250 мл води потрібно покласти 1,5 ложки сухої заварки.
Цей чай дуже сильно вбирає сторонні запахи і не рекомендується його зберігати поряд з продуктами, що пахнуть.
Пийте та насолоджуйтесь приємним молочним смаком та вершковим ароматом!
Чай | |
Сорт чаю | Зелений чай |
Вага чаю, г | 100 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | Чайна Країна(Країна Чаювання) |
Аромат чаю | Вершковий |
Категорія листа | Листовий |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Китайський |