Кошик порожній!
У нашій країні Кудін набирає популярності через його неймовірну ефективність при схудненні.
Як правильно заварювати Ку Дін:
Заварюють його так само, як і зелений чай. Єдине потрібно знати, що температура води впливає смакові особливості. Якщо залити окропом, то вийде сильна гіркуватість, а якщо водою температурою 50 ° C, то вийде благородніший напій з мінімальною гіркотою. Першу заварку необов'язково зливати, але бажано.
Спробуйте для себе щось нове та приємне чаювання!
Чай | |
Популярні чаї | Ку Дін (Кудін) |
Сорт чаю | Зелений чай |
Вага чаю, г | 100 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | Чайна Країна (Країна Чаювання) |
Категорія листа | Листовий |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Китайський |