Кошик порожній!
Для приготування чаю за японською технологією використовують урожай першого травневого збору. Добре зав'ялений і висушений чайний лист дає свіжий напій, що тонізує, здавна шанований знавцями витонченої чайної церемонії. Має гіркувато-терпкий смак і специфічний аромат японського зеленого чаю.
Чай | |
Популярні чаї | Інше |
Сорт чаю | Зелений чай |
Вага чаю, г | 100 |
Упаковка чаю | Картона коробка |
Тип чаю | Інше |
Країна виробництва чаю | Шрі-Ланка |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | Mlesna |
Аромат чаю | Натуральний |
Категорія листа | Інше |
Фасування чаю | Разові фільтр-пакети |
Етнічне походження чаю | Японський |