Кошик порожній!
Цей чай візитної картки південної китайської провінції Gangxi. Сушіння молодого та цілісного листа зеленого чаю відбувається одночасно з ароматизацією квітками османтусу запашного. Легкий, нетерпкий напій має солодкуватий, пряний смак із медовим відтінком. Заварювати 4-5 хвилин за температури води 80 градусів.
Чай | |
Сорт чаю | Зелений чай |
Вага чаю, г | 200 |
Упаковка чаю | Металева банка |
Тип чаю | Плантаційний |
Країна виробництва чаю | Китай |
Добавки | Натуральні добавки |
Виробник чаю | Діамантовий дракон |
Аромат чаю | Натуральний |
Категорія листа | Листовий |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Китайський |