Зелений чай TEAHOUSE (Тихаус) "Будда" - класичний крупнолистовий чай, вирощений у східному Китаї, а саме в теплиці вишуканого чаю - Маньчжурія. Китайська чайна традиція пов'язана із буддизмом. За легендою, перший чайний кущ виріс із повік Будди. Особливість зеленого чаю – низький ступінь ферментації. Зелений чай проходить просушування практично відразу після збору, внаслідок чого збережуться всі властивості свіжого листа. Китайські ченці вірять, що зелений чай допомагає позбутися земних пристрастей і досягти внутрішнього просвітлення.
Чай Будда складається з ніжних великих листочків скручених вздовж, при заварюванні яких розкривають легкий, злегка фруктовий аромат із чітко вираженими медовими нотками. Цей напій має освіжаючий смак, що бадьорить, з приємною гіркотою, але дуже м'яким і солодким післясмаком, а також світло-жовтий настій. Чай Будда нормалізує тиск, надає енергії, освіжає і упорядковує думки.
Спосіб приготування чаю:
Так як зелений чай не любить високої температури, то заварювати його потрібно при температурі не вище 80 градусів, але ідеальна температура 60-70 градусів. При заварюванні зеленого чаю чайник рекомендується не накривати кришкою, щоб не створювати парову лазню
На 3-7гр чаю потрібно залити 250-300мл 60-80С води і наполягати 3 хв. Чим більше чаю, тим насиченіший напій і більше заварок витримає. Все залежить від вашого особистого смаку. І варто пам'ятати, що напій краще не дотримати, ніж перетримати.
Пийте не поспішаючи і насолоджуйтесь кожним ковтком.
Приємного Вам чаювання!
Чай | |
Популярні чаї | Крупнолистовий чай |
Сорт чаю | Зелений чай |
Вага чаю, г | 250 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Країна виробництва чаю | Китай |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | TEAHOUSE |
Аромат чаю | Натуральний |
Категорія листа | Крупнолистовий |
Етнічне походження чаю | Китайський |