Кошик порожній!
Чай Ройбос Етнічний - Південноафриканський етнічний напій, що виготовляється з листя однойменної рослини, що росте виключно на півдні Африки, в горах Седерберг. Процес виробництва ройбосу зазвичай зводиться до подрібнення, ферментації та сушіння (аналогічно виробництву чорного чаю). Червоно-оранжевий настій чаю має приємний трав'яно-квітковий аромат і кисло-солодкий освіжаючий смак. Не містить кофеїну.
Спосіб заварювання: Візьміть заварку з розрахунку 5-10г/300мл, залийте водою температури 95-100 градусів. Дайте настоятися 5-10 хв.
Чай | |
Популярні чаї | Ройбуш |
Сорт чаю | Ройбуш |
Вага чаю, г | 250 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Країна виробництва чаю | ЮАР |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | TEAHOUSE |
Аромат чаю | Натуральний |
Категорія листа | Різаний |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Южноафриканьский |