Ця цілюща рослина має багато назв: Кліторія, Анчан, тайська орхідея. Сировиною для чаю служать квіти і листочки "метеликового горошку" - рослина, що в'ється, з блакитними або фіолетовими квітами.
Смак - легкий та трав'яний. Деякі помітять нотки вареної кукурудзи та свіжого зеленого горошку. Післясмак досить довгий і солодкуватий, добре освіжає.
Склад
У синьому тайському чаї міститься унікальний комплекс біологічно активних сполук, велика кількість вітамінів та мікроелементів: фосфор, залізо, марганець, вітамін D, вітамін K, Вітамін C, цинк, вітамін В12, Вітамін B1, Вітамін B3, вітамін B2, Антиоксиданти. div>
Як заварювати синій чай?
Воду для заварювання чаю з квіток Анчан слід закип'ятити і дати їй охолонути до 90 градусів. За такої температури всі цілющі властивості перейдуть у напій. Сухі квіти заварюють гарячою водою, але за кілька секунд її зливають і потім повторно заварюють чай, дають йому настоятися близько 5 хвилин. У готовий синій чай до смаку можна додати лимон, мед або цукор.
Чай
Сорт чаю
Трав'яний чай
Вага чаю, г
30
Виробник чаю
Osmantus
Фасування чаю
Розсипний
Написати відгук
Ваше ім'я:
Ваш відгук:
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.