Фруктовий чай TEAHOUSE Нахабний фрукт 250 г - «Нахабний фрукт» - це, без сумніву, найвідоміший і найпопулярніший фруктовий мікс. Склад цього напою вражає різноманітністю: шматочки яблука, скориночки шипшини, виноград, малина, вишня, ананас, папайя та гібіскус. Велика кількість фруктів у складі чаю забезпечує приємний м'який смак з природною фруктовою насолодою, гарний малиново-червоний настій і високий вміст вітаміну С.
Спосіб заварювання: Візьміть заварку з розрахунку 5-10г/300мл, залийте водою температури 95-100 градусів. Дайте настоятися 5-10 хв.
Регіон зростання
Західна і центральна Україна - Відстань України від океанів (ніяких цунамі, тайфунів та інших неприємностей), рівнини, вкриті знаменитим чорноземом, і помірний клімат століття годували наших скромних предків всілякими ягодами, фруктами та овочами. Проте з чаєм (у класичному, тобто китайському розумінні) не задалося. Однак чай як явище (а точніше філософія) не визнає суворих догм. Тому якщо ми говоримо про український чай, то ми говоримо про знамениті карпатські суміші. Ці суміші, або тизани, - це сотні лікувальних трав у різноманітних поєднаннях і, що особливо важливо, із широким спектром лікувальних властивостей. Традиційно українські тизани включають суцвіття, плоди та ягоди, що робить їх не лише корисними, а й дуже смачними.
Чай | |
Популярні чаї | Нахабний фрукт |
Сорт чаю | Фруктовий чай |
Вага чаю, г | 250 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Країна виробництва чаю | Украина |
Добавки | Каркаде,Пелюстки гібіскусу, Малина, Цукати, Чорноплідна горобина, Шипшина, Яблуко, Виноград, Вишня, Ананас, Папайя |
Виробник чаю | TEAHOUSE |
Аромат чаю | Фруктовий |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Український |