Трав'яний чай TEAHOUSE Вишневий пунш 250 г - Насичений фруктовий мікс яблука, гібіскуса, шипшини та, звичайно, вишні. Дуже гарний, червоно-малиновий настій цього напою апетитно пахне вишнею, легкий кисло-солодкий фруктовий смак освіжає та бадьорить. Про корисні властивості цього чаю можна говорити годинами, адже вишня, шипшина та яблуко — це природні джерела безлічі вітамінів, мікроелементів та мінералів.
Спосіб заварювання: Візьміть заварку з розрахунку 5-10г/300мл, залийте водою температури 95-100 градусів. Дайте настоятися 5-10 хв.
Регіон зростання
Західна і центральна Україна - Відстань України від океанів (ніяких цунамі, тайфунів та інших неприємностей), рівнини, вкриті знаменитим чорноземом, і помірний клімат століття годували наших скромних предків всілякими ягодами, фруктами та овочами. Проте з чаєм (у класичному, тобто китайському розумінні) не задалося. Однак чай як явище (а точніше філософія) не визнає суворих догм. Тому якщо ми говоримо про український чай, то ми говоримо про знамениті карпатські суміші. Ці суміші, або тизани, - це сотні лікувальних трав у різноманітних поєднаннях і, що особливо важливо, із широким спектром лікувальних властивостей. Традиційно українські тизани включають суцвіття, плоди та ягоди, що робить їх не лише корисними, а й дуже смачними.
Чай | |
Популярні чаї | Каркаде |
Сорт чаю | Фруктовий чай |
Вага чаю, г | 250 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Країна виробництва чаю | Україна |
Добавки | Каркаде, Кориця, Пелюстки гібіскуса, Шипшина, Яблуко, Вишня |
Виробник чаю | TEAHOUSE |
Аромат чаю | Вишня |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Український |