У сучасному світі люди все частіше звертаються до здорових альтернатив у харчуванні, замінюючи натуральними інгредієнтами штучно створені. Безумовно, це стосується і чаю.
Ягоди Годжі - червоно-жовтогарячі довгасті плоди, що нагадує барбарис, з переважно кисло-солодким смаком стрімко завоювали ринок чаю в Україні, пропонуючи цінителям натурального ряд переваг.
Як тільки не називають цю ягоду - вовча ягода, "ягода щастя", дереза звичайна, Нінся гоуц.
Насамперед Ягода Годжі - це джерело вітамінів А, Е і С, а також мікроелементів заліза, міді, цинку, кальцію, селену і т.д., що відповідають за нашу імунну систему, молодість, активність.
Наявність у їх складі антиоксидантів призводить до вивільнення з організму вільних радикалів, очищенню, а вміст зеаксантину і лютеїну до підвищення гостроти зору.
Серед безлічі переваг у вживанні цього напою основними є:
-усунення депресивного стану
-Поліпшення процесу обміну речовин в організмі
-зниження ваги
-Зміцнення серцевих м'язів
-зниження цукру в крові
-Поліпшення сну
-регулювання гормонального балансу - відновлення сексуальної дисфункції та родючості.
Протипоказання: ягода не піддавалася клінічним випробуванням, однак, її не рекомендують до вживання людям з підвищеним тиском, із захворюванням серця та судин, вагітним та годуючим, а також при індивідуальній непереносимості продукту.
Спосіб заварювання: 1 ст. ложка ягід, на 300 мл окропу, заварювати 6-7 хвилин.
Чай
Популярні чаї
Фруктовий чай
Вага чаю, г
50
Упаковка чаю
Пакет з фольги
Тип чаю
Ягоди Годжі
Країна виробництва чаю
Китай
Добавки
Без добавок
Виробник чаю
Світ Чаю
Аромат чаю
Натуральний
Фасування чаю
Розсипний
Етнічне походження чаю
Китайський
Написати відгук
Ваше ім'я:
Ваш відгук:
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.