Один із способів заварювання мате (етнічного чаю):
Порція: дві чайні ложки на чашку 350 мл і ще одна додаткова – на чайник.
Час заварювання: 1 хвилина за температури 95 °C.
Особливі умови: пити мате потрібно відразу, як він досить охолонув. При традиційному заварюванні використовують калебасу та бомбиллю. При цьому порція збільшується до 30 грамів, а час вживання (при постійному підливанні окропу) – до 30 хвилин.
Чай
Сорт чаю
Мате
Вага чаю, г
250
Упаковка чаю
Пакет з паперу
Добавки
Квіти, трави
Виробник чаю
Osmantus
Аромат чаю
М'ята
Фасування чаю
Розсипний
Написати відгук
Ваше ім'я:
Ваш відгук:
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.