Аргентинський не очищений мате, який став легендою Південної Америки. Має сильний, але одночасно, м'який тонізуючий ефект, адаптований до вживання за допомогою звичайного «чайного заварювання». Містить шматочки мате, що робить його смак солодким і м'яким.
Один із способів заварювання мате (етнічного чаю):
Порція: дві чайні ложки на чашку 350 мл і ще одна додаткова – на чайник.
Час заварювання: 1 хвилина за температури 95 °C.
Особливі умови: пити мате потрібно відразу, як він досить охолонув. При традиційному заварюванні використовують калебасу та бомбиллю. При цьому порція збільшується до 30 грамів, а час вживання (при постійному підливанні окропу) – до 30 хвилин.
Чай
Сорт чаю
Мате
Вага чаю, г
500
Упаковка чаю
Пакет з паперу
Добавки
Без добавок
Виробник чаю
Osmantus
Фасування чаю
Розсипний
Етнічне походження чаю
Аргентинський
Написати відгук
Ваше ім'я:
Ваш відгук:
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.