Улун TEAHOSE (Тихаус) Молочний - виробляється в Китаї в провінції Фуцзянь і є одним із найпопулярніших серед улунів. Улуни - це напівферментований чай і за своєю ферментацією знаходиться між чорним та зеленим чаєм. Ферментації підлягає весь чайний лист, лише його краю. Спочатку чайне листя обробляють молочним екстрактом, потім просушують декількох хвилин і скручують, а на закінчення повторно висушують. Після обробки чайне листя нагадує листя Те Гуань інь, але воно набагато темніше. Настій повністю прозорий, лимонно-золотистого кольору, смак - дуже легкий і освіжаючий з тривалим карамельним смаком, а аромат - вишуканий з ніжними вершковими нотками.
Корисні властивості молочного улуну:
До складу входять безліч речовин (ефірні олії, антиоксиданти, вітаміни, мінерали, кофеїн), які зумовлюють його корисні властивості:
- є імуностимулятором;
- мають протипухлинну дію;
- регенерує клітини шкіри, зменшує кількість зморшок;
- зміцнює стінки кровоносних судин;
- розщеплює жири;
- очищає кишечник від токсинів та шлаків;
Спосіб заварювання напою:
5гр сухої заварки необхідно залити 300мл води температурою 90-100С і тримати 3 хвилини, а потім насолоджуватися неймовірним смаком та ароматом.
Не рекомендується вживати його більше 3 чашок на день, щоб уникнути шкоди від молочного улуну на ваш організм.
Приємного чаювання!
Чай | |
Сорт чаю | Улун |
Вага чаю, г | 250г |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Країна виробництва чаю | Китай |
Добавки | Молоко |
Виробник чаю | Teahouse |
Аромат чаю | Молочний |
Категорія листа | Зкручений |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Китайський |