Найзнаменитіший напівферментований улунський чай провінції Фуцзянь. Листя збирає міцне і м'ясисте з дорослих чайних кущів, що вже розпустилося. Спеціальна обробка включає зав'ялювання, скручування, часткову ферментацію і сушіння на сильному вогні. На перший погляд у сухому вигляді готовий оолонг виглядає грубим та непривабливим, темно-бурого кольору, але всередині чайний лист зберіг свою міцну структуру та свіжість. Ця технологія дозволяє отримати продукт із найціннішими якостями - яскраво вираженим пряним ароматом із фруктовими та квітковими тонами. Смак міцний і насичений, при своїй міцності не має гіркоти та терпкості. Залишає довгий медовий післясмак. Згідно з традиційною чайною церемонією - гунфу-ча, оолонг витримує до 7 заваринваій.
Корисні для здоров'я властивості чаю улун
Чай | |
Популярні чаї | Оолонг |
Сорт чаю | Оолонг |
Вага чаю, г | 100 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Тип чаю | Плантаційний |
Країна виробництва чаю | Китай |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | Діамантовий дракон |
Аромат чаю | Натуральний |
Категорія листа | Зкручений |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Китайський |