Чай Королівський Те Гуань Инь (улун) Діамантовий Дракон 100 г, фольга

Чай Королівський Те Гуань Инь (улун) Діамантовий Дракон 100 г, фольга
Виробник: Діамантовий Дракон (Бриллиантовый дракон)
Артикул: bd_1440
Наявність: Є в наявності
Ціна: 413 грн
Кількість:  

Схожі та супутні товари

Найзнаменитіший напівферментований улунський чай провінції Фуцзянь. Листя збирає міцне і м'ясисте з дорослих чайних кущів, що вже розпустилося. Спеціальна обробка включає зав'ялювання, скручування, часткову ферментацію і сушіння на сильному вогні. На перший погляд у сухому вигляді готовий оолонг виглядає грубим та непривабливим, темно-бурого кольору, але всередині чайний лист зберіг свою міцну структуру та свіжість. Ця технологія дозволяє отримати продукт із найціннішими якостями - яскраво вираженим пряним ароматом із фруктовими та квітковими тонами. Смак міцний і насичений, при своїй міцності не має гіркоти та терпкості. Залишає довгий медовий післясмак. Згідно з традиційною чайною церемонією - гунфу-ча, оолонг витримує до 7 заваринваій.

Заварювання чаю Те Гуань Інь у західному стилі
 
Візьміть заварник із достатнім місцем для листя, т.к. лист у Те Гуань Іня цілісний, стиглий, і в процесі заварювання розкривається у свій повний розмір. Як правило, 2-3 чайні ложки - це достатня кількість чаю на 500мл води, але це не залізне правило і ви можете змінювати кількість відповідно до своїх смакових уподобань. Після кількох експериментів ви знайдете свою “золоту середину”.
 
Заварку залити водою температури 95 градусів (а це правило бажано витримувати), наполягати від 3 до 5 хвилин залежно від переваг по фортеці. Після чого можете повною мірою насолоджуватися багатим смаком Те Гуань Іня.
 
Ласуни можуть сміливо додати мед або цукор, щоб посилити природний солодкуватий смак Ті Гуань Іня.
 
Чай можна заварювати до 7 разів, при цьому щоразу збільшуючи час заварювання на 30 секунд.
 
Китайська чайна церемонія Гунфу Ча (класичний спосіб заварювання)
 
Традиційна китайська чайна церемонія Гунфу Ча є класичним способом заварювання улуну Те Гуань Інь, т.к. для її проведення використовуються саме улунські чаї. Такий спосіб заварювання вимагає не тільки ретельної підготовки до, а й чіткого дотримання ряду правил та інструкцій у процесі та після самого заварювання. Більше докладно про нюанси китайської чайної церемонії Гунфу Ча, читайте в нашому блозі.
Фабричне упакування товару 1 кг

Корисні для здоров'я властивості чаю улун

Докладніше про улуни



Чай
Популярні чаї Оолонг
Сорт чаю Оолонг
Вага чаю, г 100
Упаковка чаю Пакет з фольги
Тип чаю Плантаційний
Країна виробництва чаю Китай
Добавки Без добавок
Виробник чаю Діамантовий дракон
Аромат чаю Натуральний
Категорія листа Зкручений
Фасування чаю Розсипний
Етнічне походження чаю Китайський
Написати відгук
Ваше ім'я:
Ваш відгук:
Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
Оцінка:
Погано           Добре
Введіть код, вказаний на зображенні: