Улун Да Хун Пао, також відомий під назвою Великий червоний халат. Рідкісний сорт китайських улунів, що росте в північній частині провінції Fujian (Фуцзянь) на горі Вуйї. Для приготування чаю Улун Да Хун Пао використовується добірне, велике і соковите листя, поздовжньо скручене, що характерно для всіх улунів з цього регіону, і ферментоване приблизно на 40%.
Аркуш - м'ясистий, коричневого кольору, поздовжньо скручений.
Колір настою - каштановий із соковитим бурштиновим відтінком.
Смак – насичений і міцний, без зайвої терпкості, з довгим оксамитовим смаком.
Аромат - при першому чаювання аромат може віддавати нотками смаженого дерева, але в міру вживання напою, він розкривається і з'являються нотки персика, які залишають приємний післясмак.
Корисні властивості
Чай сприяє виведенню шлаків та очищенню організму, допомагає перетравлювати жирну їжу, посилюючи метаболізм, зміцнює зуби та ясна. Докладніше про корисні властивості улунів читайте в нашому блозі олізні для здоров'я властивості чаю улун
Спосіб заварювання
2 ч. л. чаю заварювати 4-5 хвилин при t° води 90-95°C. Можна заварювати до 6-8 разів.
Корисні для здоров'я властивості чаю улун
Чай | |
Популярні чаї | Да Хун Пао |
Сорт чаю | Оолонг |
Вага чаю, г | 100 |
Упаковка чаю | Металева банка |
Тип чаю | Плантаційний |
Країна виробництва чаю | Китай |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | Діамантовий дракон |
Аромат чаю | Натуральний |
Категорія листа | Листовий |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Китайський |