Кошик порожній!
Цей напівферментований чай (оолонг) приготовлений з чайного листа, що набрав повної сили, щільно скрученого з додаванням квітів османтуса (гуей хуа). Запашні, ніжно-солодкі квіти надають цьому досить терпкому і міцному чаю надзвичайно приємний солодкуватий аромат.
Спосіб заварювання
Візьміть 3.5 г чаю (одна чайна ложка з гіркою) на 300 мл води температури 96 градусів, наполягати близько 2 хвилин. Можна заварювати повторно до 5-6 разів. При цьому кожне повторне заварювання має бути на 30 секунд довше за попереднє.
Фабричне упакування товару 1 кг
Корисні для здоров'я властивості чаю улун
Чай | |
Популярні чаї | Оолонг |
Сорт чаю | Оолонг |
Вага чаю, г | 100 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Тип чаю | Купаж |
Країна виробництва чаю | Китай |
Добавки | Натуральні добавки |
Виробник чаю | Діамантовий дракон |
Аромат чаю | Натуральний |
Категорія листа | Листовий |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Китайський |