Улун TEAHOUSE (Тихаус) Так Хун Пао ("Великий червоний халат") - легендарний "темний" улун середньої ферментації виробляють на найкрасивіших плантаціях провінції Фуцзянь у горах Уї. Дуже насичений смак із пряними та квітковими нотами, карамельним післясмаком та чудовим димним ароматом. При кожній наступній заварці смак, колір та аромат чаю змінюються. Спочатку він насичений, з елементом терпкості, потім проявляються легші, фруктові відтінки. Колір чайного настою змінюється від темно-золотистого до насичено-бурштинового.
Процес виробництва та хун пао укладається на кілька стадій: збір (один раз на рік з 1 по 15 травня) - підв'ялювання - зминання і ферментація - обсмажування - поздовжнє скручування - остаточне сушіння - відривання живців - повільне прогрівання над вугіллям - фасовка.
>Властивості чаю червоний халат:
Чай містить велику кількість хімічних сполук: танін, кофеїн, поліфенол та ін, а також надзвичайно багатий на вітаміни і мікроелементи.
- зміцнює стінки кровоносних судин;
- сприяє зниженню ваги;
- протидіє розвитку ракових клітин;
- виводить з організму важкі метали та шлаки;
- абсорбує жири;
- зміцнює зуби, ясна;
- покращує стан волосся та шкіри;
Спосіб заварювання:
Заварювати чай необхідно за досить великої температури 80-90°С. Першу заварку не можна пити та обов'язково потрібно злити. Час заварювання - від 30 секунд до 1 хвилини, збільшуючи з кожною заваркою. Максимальне заварювання чаю 5 - 6 разів, поки листочки не набудуть зеленого кольору.
Приємного чаювання!
Чай | |
Популярні чаї | Да Хун Пао |
Сорт чаю | Улун |
Вага чаю, г | 250 |
Упаковка чаю | Пакет з фольги |
Країна виробництва чаю | Китай |
Добавки | Без добавок |
Виробник чаю | TEAHOUSE |
Категорія листа | Зкручений |
Фасування чаю | Розсипний |
Етнічне походження чаю | Китайський |